МК

Стан во населба Аеродром, во близина на ресторан „Еквилибриум“ *РЕЗЕРВИРАН*

105000€
105000€

Виртуелен 3D приказ

RE

Опис

*  Станот е резервиран и проследен на понатамошна постапка за склучување на купопродажен договор

Се продава стан со убав распоред кој се наоѓа на улица „Милан Зечар“. Се наоѓа на Кат 3 во зграда која поседува лифт.

Станот има 2 спални соби со посебен тоалет, дневна просторија со трепезарија, посебна кујна, гостинско ВЦ и 2 балкони.

Станот располага со станбена површина од 71м2 , 8м2 балкони и 4м2 подрум. Во околината на зградата постојат паркинг зони со слободни паркинг места за станарите на зградите.

Цена на недвижноста : 105 000 еур

Греењето е централно

Чист имотен лист.

Код: A22359
Тип на оглас: Се Продава
Нова цена: 105000 €
Град: Скопје
Површина: 79m2
Населено Место: Аеродром
Прибелешки/Товари: Нема
Фаза: Изграден
Број на соби: 3
Кат/Број на стан: Кат 3

Контактирајте не

Slobodan Jovanoski
Агент

Во денешни услови на КОВИД-19 пандемијата убаво е да се има место каде што ќе може да се погледнат вакви недвижности без било каква изложеност на ризик.