МК

Мезонет (три нивоа) во населба Малеарди, Гостивар

100 000€
100 000€

Виртуелен 3D приказ

Loading…

Опис

Се продава мезонет (на три нивоа) во населба Малеарди, Гостивар.

Објектот е станбено-деловен,  составен е од три нивоа и има сопствен двор.

 

  • На приземје поседува деловен простор (локал) со површина од 28 м2;
  • Кат 1 поседува : голема дневна соба, кујна, тоалет и балкон, истиот со скали е поврзан со Кат 2 кој поседува : три спални соби. бања и балкон. Вкупната површина на станбениот дел изнесува 102 м2;

 

Деловниот простор и станбениот покрај тоа што се во една целина може да се продадат и засебно (поседуваат посебни влезови)

Код: 70071
Тип на оглас: Се Продава
Нова цена: 100 000 €
Град: Гостивар
Површина: 102m2
Населено Место: Малеарди
Фаза: Изграден

Контактирајте не

Slobodan Jovanoski
Агент