МК

Филтер

Резултати од пребарувањето:

Се продава
Се продава убава куќа со голем двор во Млаки, Гостивар
Гостивар
Цена:
210000 €

Убава куќа со одлично уреден двор!...

  • B24758

  • 250m2

Се продава
Деловен простор во Гостивар, непосредна близина на aвтобуска станица и центарот на градот *44м2 + 50м2 магацин
Гостивар
Цена:
110 000 €

Одлична бизнис можност!...

  • B23259

  • 44m2

Се продава
Се продава деловен објект во Гостивар, во близина на ресторан Сајгија
Гостивар
Цена:

Одлична можност за вашиот бизнис!...

  • B23256

  • 300m2

Се изнајмува
Се издава стан во центарот на Гостивар, на приземје (можност за деловен простор)
Гостивар
Цена:
300 €

Одлична можност за одличен стан во срцето на градот кој може да се употребува и како станбен и како деловен простор....

  • B23254

  • 50m2

Се продава
Деловен простор во „стар трговски“ во Гостивар *Опремен пица-ресторан*
Гостивар
Цена:
137000 €

Одлична бизнис можност!...

  • B23253

  • m2

1 2 3 12