МК

Плац во Маврово од 1692 м2

Опис

Се продава плац во Маврово од 1692 м2.
Се наоѓа во градежен реон и поседува чист имотен лист без никакви прибелешки (товари)
Поради добрата местоположба преку целиот ден плацот е изложен на сонце.
Се наоѓа на мирна локација и е опкружен со прекрасна природа и има прекрасен поглед.
До плацот има пристапен пат, струја и вода.

Код: 70055
Тип на оглас: Се Продава
Град: Маврово
Површина: 1692m2

Контактирајте не

Slobodan Jovanoski
Агент