МК

Плац во Маврово *на главна улица

90000€
90000€

Опис

Се продава плац во Маврово
Се наоѓа на главен асфалтен пат во близина на Мавровски мерак.
📐Има вкупна површина од 765 м2
За плацот има изготвен урбанистички проект и маркици за градба на објект од А4 намена (апартмани) со вкупна бруто развиена површина за градба од 850 м2 распределена во 10 апартмани.
🟢Целата документација е спремна до одобрение за градба.
Во сопственост е на едно лице и има чиста документација (имотни листови без товари и прибелешки)
💶Цена : 90 000 евра

Код: B24763
Тип на оглас: Се Продава
Нова цена: 90000 €
Град: Маврово
Површина: 765m2
Предвидена градба согласно ДУП: А4 - апартмани

Контактирајте не

Slobodan Jovanoski
Агент