МК

Се продава плац на ул„Боге Велјаноски“ во Гостивар

130€
130€
/m 2

Опис

Се продава плац на ул „Боге Велјаноски“ во Гостивар во близина на пругите и црквата св.Петка.

 

Плацот поседува површина од 408 м2 и на истиот има можност на градба на објект со намена А1 (домување)

 

До истиот има пристапен пат, струја, вода и се исполнети сите услови за непречена изградба на објект.

 

Поседува имотен лист без прибелешки и товари

 

Цена : 130 евра/м2

 

Контакт телефон : 078/377-777

Код: 22031
Тип на оглас: Се Продава
Цена по квадрат: 130 €
Град: Гостивар
Површина: 408m2
Прибелешки/Товари: Нема
Намена Култура: Градежно земјиште

Контактирајте не

Slobodan Jovanoski
Агент