МК

Викенд куќа во Орешани, Скопје

23000€
23000€

Опис

Се продава викенд куќа во Орешани, Скопско

 

Недвижноста се состои од  446 м2 дворно место и 42 м2 земјиште под зграда.

 

Внатрешниот дел на викендичката се состои од мал ходник, тоалет, кујна, спална соба, тераса и дневен престој, каде дневниот претстој е спуштен нивовски за неколку скалила од приземјето и од него се пристапува кон терасата.

Викендичката располага и со уште една соба која е опремена со кујна во која се пристапува од задниот дел каде што е дворот.

 

  • До викендичката има пристапен пат.
  • Струја и Вода
  • Се продава со се како што е на сликите
  • Станбен простор од 62м2.

 

Код: 5991
Тип на оглас: Се Продава
Нова цена: 23000 €
Град: Скопје
Површина: 62m2
Населено Место: Орешани
Повришна на парцела: 488m2

Контактирајте не

Slobodan Jovanoski
Агент

Во денешни услови на КОВИД-19 пандемијата убаво е да се има место каде што ќе може да се погледнат вакви недвижности без било каква изложеност на ризик.