МК

Куќа со убав двор во село Зубовце, Гостивар

По договор€
По договор€

Опис

Се продава куќа со убав двор во село Зубовце, Гостивар

 

Парцелата има вкупна површина одд 315 м2 , од кои 108м2 под објект и 207 м2 двор.

 

Куќата има две нивоа (приземје и кат) со површина од преку 150 м2 станбен простор кој не е запишан во Геодетско-катастарскиот Информациски систем.

  • Приземјето се состои од голема дневна соба, кујна, спална и гаража со посебен влез.
  • Катот се состои од дневна соба, три спални соби, бања и тераса.

 

Истата потребно е да се реновира.

 

Недвижноста поседува чист имотен лист без никакви товари (прибелешки)

За повеќе информации може да не контактирате на : 078/377-777

Код: 012
Тип на оглас: Се Продава
Нова цена: По договор €
Град: Гостивар
Површина: 108m2
Населено Место: Зубовце
Повришна на парцела: 315m2

Контактирајте не

Slobodan Jovanoski
Агент