МК

Куќа и плац на ул „Балиндолска“ , Гостивар

120€
120€
/m 2

Опис

Се продаваат куќа и плац на  ул „Балиндолска“ , Гостивар. Истите се наоѓаат на прв ред на главната улица.

 

Можност 1. Вкупната површина на првата куќа и дворот изнесува 553 m2 , од кои 102 м2 е површина на куќата во основа , два помошни објекти со површини од 35 и 30 м2 и 386 м2 двор.

 

Можност 2. Плац број 3 со површина од 753 м2

 

Целото место поседува имотни листи кои се без никакви прибелешки (товари) и се на еден сопственик што ја олеснува потенцијалната купопродажба на истото.

 

 

Видео од недвижноста можете да погледнете тука!

Код: 70072
Тип на оглас: Се Продава
Цена по квадрат: 120 €
Град: Гостивар
Површина: 102m2
Населено Место: Балиндол
Повришна на парцела: 553m2

Контактирајте не

Slobodan Jovanoski
Агент

Во денешни услови на КОВИД-19 пандемијата убаво е да се има место каде што ќе може да се погледнат вакви недвижности без било каква изложеност на ризик.