МК

Се продава куќа во населба Питарница – Гостивар

115 000€
115 000€

Опис

Се продава куќа во населба Питарница – Гостивар Карактеристики :

  • Куќата има подрум, приземје и кат1 со вкупна површина од 150 м2 стамбен дел;
  • Вкупна површина на земјиштето изнесува 440 м2;
  • Согласно урбанистичкиот план парцелата има уште една маркица со исти карактеристики (приземје + кат1)

*  Видео од недвижноста можете да погледнете тука !

Код: 70002
Тип на оглас: Се Продава
Нова цена: 115 000 €
Град: Гостивар
Површина: 150m2
Населено Место: Питарница
Повришна на парцела: 440m2

Контактирајте не

Slobodan Jovanoski
Агент

Во денешни услови на КОВИД-19 пандемијата убаво е да се има место каде што ќе може да се погледнат вакви недвижности без било каква изложеност на ризик.