МК

Куќа во населба „Леска“ – Гостивар *РЕЗЕРВИРАНА*

140 000€
140 000€

Опис

Се продава куќа во населба „Леска“ – Гостивар

 

Куќата се наоѓа на Бул Браќа Гиноски и е со вкупна површина од 368 м2.

 

Вкупна површина на објектот во основа изнесува 72 м2 со станбен простор од 61 м2 (Приземје).

 

Согласно деталниот урбанистички план (блок 12) предвидена е градба на индивидуален објект за домување (А1) со површина од 188 м2 во основа и катност од Приземје + 2Ката + Поткровје;

 

 

Код: 22015
Тип на оглас: Се Продава
Нова цена: 140 000 €
Град: Гостивар
Површина: 72m2
Населено Место: Леска
Прибелешки/Товари: Нема
Повришна на парцела: 368m2

Контактирајте не

Slobodan Jovanoski
Агент

Во денешни услови на КОВИД-19 пандемијата убаво е да се има место каде што ќе може да се погледнат вакви недвижности без било каква изложеност на ризик.