МК

Се продава куќа во Дутлок , Гостивар (лепенка)

Опис

Се продава куќа во населба Дутлок, Гостивар

 

Карактеристики:

  • Вкупна површина на земјиште 293м2
  • Внатрешна површина на куќа 125 м2
  • Согласно Детален урбанистички план може да се изгради објект (Приземје + 2кат + Поткровје) во површина од 140 м2 во една основа

 

Напомена:

Куќата е лепенка со друг објект кој не е предмет на продажба.

 

За повеќе информации може да не контактирате на : 078/377-777 или да испратите маил на nedviznosti@katstar.mk

Код: 22010
Тип на оглас: Се Продава
Град: Гостивар
Површина: 125m2
Населено Место: Дутлок
Прибелешки/Товари: Нема
Повришна на парцела: 293m2

Контактирајте не

Slobodan Jovanoski
Агент

Во денешни услови на КОВИД-19 пандемијата убаво е да се има место каде што ќе може да се погледнат вакви недвижности без било каква изложеност на ризик.