МК

Се продава куќа во Драчево

80000€
80000€

Опис

Се продава куќа во Драчево на мирна и убава локација во непосредна близина на Основното училиште „Рајко Жинзифов“ и Детска градинка „8ми Март“.

 

Недвижноста е со вкупна површина од 322 м2 од кои 147 м2 земјиште под објект, 151 м2 дворно место и 24 м2 помошен објект (шупа).

 

Објектот кој е изграден на парцелата е граден во 1976 год, истиот е легален и е со вкупна внатрешна површина од 154 м2.

 

Се состои од 2 нивоа (Сутерен и Приземје) и поседува :

  • Приземје : два салони за дневен престој, две спални соби, кујна, бања и убава тераса
  • Сутерен : дневен престој, мала кујна и гаража

 

Цена : 75 000 евра со простор за договор

 

За повеќе детали и закажување на посета контакт телефон : 078/377-777 ; 071/339-504

Код: А22361
Тип на оглас: Се Продава
Нова цена: 80000 €
Град: Скопје
Површина: 147m2
Населено Место: Драчево
Прибелешки/Товари: Нема
Повришна на парцела: 322m2

Контактирајте не

Slobodan Jovanoski
Агент