МК

Куќа на ул„Боге Велјаноски“ , Гостивар

По договор€
По договор€

Опис

Се продава куќа на ул „Боге Велјаноски“ во Гостивар, место викано „кај стар Јавор“

Вкупната површина на плацот изнесува 577 м2.

Куќата e на две нивоа, подрум и приземје со површина од 83м2 во основа.

Код: 70073
Тип на оглас: Се Продава
Нова цена: По договор €
Град: Гостивар
Површина: 83m2
Населено Место: ул Боге Велјаноски
Повришна на парцела: 577m2

Контактирајте не

Slobodan Jovanoski
Агент

Во денешни услови на КОВИД-19 пандемијата убаво е да се има место каде што ќе може да се погледнат вакви недвижности без било каква изложеност на ризик.