МК

Деловен простор (хала) на автопат Тетово-Гостивар

235 000€
235 000€

Опис

Се продава деловен простор (хала) на автопат Тетово-Гостивар

Халата се наоѓа на 150 метри од приклучокот за Неготино по автопатот Тетово – Гостивар и е со поглед на самиот автопат.

Карактеристики:

  • Површина на парцела 1433 м2;
  • Корисна површина на деловен простор 237 м2;
  • Имотен лист чист, без никакви товари и прибелешки;
  • До објектот има струја, вода и е брзо приспособлив за функционирање;

Видео од недвижноста можете да погледнете тука!

Код: 70049
Тип на оглас: Се Продава
Нова цена: 235 000 €
Град: Гостивар
Површина: 237m2
Населено Место: Неготино - Градец
Повришна на парцела: 1433m2

Контактирајте не

Slobodan Jovanoski
Агент

Во денешни услови на КОВИД-19 пандемијата убаво е да се има место каде што ќе може да се погледнат вакви недвижности без било каква изложеност на ризик.